HEMINREDA

Inredning och Mode! Glamouröst, färgglatt och lite kitsch!

Lite inspiration för kökstrakterna..

Kategori: Inredning

Fina inspirerande bilder hittade jag hos Syster Lycklig, butiken som jag har jag skrivit om förut, har massor av fint och annorlunda. Här har vi lite kökspyssel. Är det nåt jag vill ha är det kökssvamparna, måste vara roligt att skura med dom:-)














Rosa, rött och mysigt..

Kategori: Design

Mycket fint finns det i butiker man helt glömmer ibland. Hos Josefssons, där jag oftast mest kollar in kläder,  finns dessa fina lampor och den fina röda mattan i roligt mönster. Så kom ihåg att spana även längst bak i katalogerna:-)

 

            

Koppar och tekannor..

Kategori: Design



Foto: inreda.com

Riktigt coola tekoppar och tekannor finns nu hos inreda.com i flera glada färger. Skojiga och annorlunda!

Blommor från Hemtex

Kategori: Design

En sak jag gillar är Gerberor, ni vet de höga färgglada blommorna. De är jättefina att ha i en hög smalare vas. Har rosa och vita sen förut, i tyg alltså. På Hemtexs sommarrea har de nu 70% på tygblommor och jag köpte rosa och gula i stark färg. Tidigare kostade de 29 kr/st, så det blev ju ett litet fynd.

Ikea katalogen är snart här..

Kategori: Allmänt

Nu blir det lite mycket Ikea här på bloggen. Men från tisdag nästa vecka börjar utdelningen av Ikeakatalogen! Inga reklam-nej tack på brevlådan nu, för då får man ingen! En rolig nyhet i butikerna är förresten att de från september har helgöppet till 20.00!