HEMINREDA

Inredning och Mode! Glamouröst, färgglatt och lite kitsch!

Din Sko har internetshop

Kategori: Mode

image110

Din Sko
har just öppnat sin shop på nätet. Annars tycker jag att det är superbra att man kan kolla direkt på hemsidan i vilka butiker ens favortiskor finns. Dessa pumps tilhör 80s edition, där det bla. annat även ingår pumps i kornblått.

Ordning och reda med tidningar

Kategori: Ordning och reda



En sak som tar stor plats hemma och som kan bli lite rörigt är tidningar. En del tidningar samlar jag på, tex inredningsmagasin som är roliga att gå tillbaks till även när det gått flera år. Tidningarna jag samlar sparar jag i tidskriftsamlare och sorterar efter vilken tidning det är. 

Andra tidningar kanske man tycker man läst klart men det finns en del roligt i dom som gör att man inte vill slänga. Jag har löst det genom att köpa massor av plastfickor och snygga pärmar. Sen klipper jag ut det jag gillar. Inspirerande bilder, tips och annat kul samlar jag sen i pärmar och sorterar efter ämnen. Jättekul blir det sen att kolla i pärmarna där bara ens favoritgrejer finns samlade! 

Ljuvlig musik..

Kategori: Design

image87image88

image89
Supersnygga radioapparater är dessa designklassiker från Roberts Radio i England som tillverkat radioapparater sedan 1938. Bra ljud utlovas! De är handklädda i konstläder, och visst är färgerna roliga? Finns hos Bagaren och kocken!

Rosa kök

Kategori: Design

image85   image86

Från tyska Smeg kommer dessa pastelliga vitvaror, finns som diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp bl.a. . Andra pastelliga färger i serien är ljusblå, mint och gul. De är dyra, priserna ligger på över 12 000, men hur coolt är det inte! Skulle vara så kul att se någon som faktiskt inrett med dettta tycker jag. Märket Smeg kan ni hitta hos Bagaren och kocken

Ute och shoppat..

Kategori: Design

image83

I går var jag ute och shoppade. Hittade dessa helt underbara kaffekoppar hos Lagerhaus. De är ännu sötare och mer romatiska i verkligheten än på bild! 99 kr/ kopp och fat kostar de. Helt ljuvligt att ha på framtida kaffekalas.