HEMINREDA

Inredning och Mode! Glamouröst, färgglatt och lite kitsch!

Vinbär och hallon

Kategori: Allmänt

 
I dag lyckades jag plocka både vinbär och hallon, även om de håller på att ta slut nu, och i kväll blir det därför färska bär med glass till för mig.En nyttig och mycket mumsig efterätt!

Glansiga färger!

Kategori: Inredning

Har ni spanat in färgerna på de nya Expedit hyllorna från Ikea? Högglansigt rosa och turkos är desa hyllor, men de finns även bland annat i nagellacksglansigt rött och klassiskt vitt! Att det finns både skåp och lådor att köpa till gör ju inte saken sämre. Själv har jag en äldre vit Expedit hylla som jag förvarar skor och väskor i, men de fungerar ju även toppen som rumsavdelare eller i en walk in closet att lägga kläder i.
 

Rosa rea

Kategori: Inredning

H&M online kan man just nu fynda dessa rosa finingar, gardiner och kuddfodral till nästan halva priset. Ganska oemotståndligt enligt mig som tilhör dem som inte vill ha murrigt omkring mig bara för att det närmar sig hösten. Av någon anledning får den lurvigt rosa kudden mig att tänka på Audrey i Dawson´s Creek, som åtminstone i mitt minne just hade en rosa lurvig kudde på sängen. 

Sommar!

Kategori: Allmänt

 
 
Åh, vad jag älskar sommaren, och det bästa just nu är att det fortfarande är sommar! Jag har ledigt just nu och har tillbringat dag efter dag ute i solen med klarblå himmel. I närheten har jag bland annat dessa somriga blommor att titta på.