HEMINREDA

Inredning och Mode! Glamouröst, färgglatt och lite kitsch!

Bakom mina solgasögon

Kategori: Allmänt

image69
Gillar denna combo där allt kommer ifrån H&M! Den påminner även om att det snart är dags att leta nya läckra solglasögon till sommaren. Älskar solglasögon! Allting blir bättre bakom dem, det vet man ju!

Färgdesigna rum

Kategori: Inredning

image51

Fundera på att måla om gör man ju ibland. Hos Flugger färg kan man själv färgdesigna ett rum i deras målningsprogram innan man bestämmer sig för vilka färger man ska ha. Det finns flera olika interiörer och även hus att färglägga för att se vad man gillar. Jag testade att göra detta rum i ett par av mina favorit färger.

Kitschig balkongmöblering

Kategori: Inredning

image29


Har ni tänkt på att det om några veckor är vår, känns avlägset, men snart, snart blir det annorlunda. En vår och sommarmänniska som jag längtar mest hela tiden till den ljusa varmare lilla delen av året. Så därför kollade jag in lite balkongmöbler. Hos Bluebox finns perfekta balkongmöbler för den som har liten balkong och man riskerar knappast att ha likadana som grannen heller. Hur coolt som helst. Och det finns en matchande termos till också!

Shop för sömniga

Kategori: Mode

image33  image34  image35


En helt underbar webbshop är sleepyheads. Här hittar man massor av fina pyjamaser, morgonrockar, underkläder, tofflor och annat mysigt och färgglatt.

Tvålfärger

Kategori: Allmänt

                    
Exempel på fina tvåfärger kan ni se hos Panduro. Som jag berättade i inlägget nedan kan man färga sitt eget fotsalt med tvålfärg, annars är det tänkt till att färga egengjorda fasta tvålar. Mer om det kan man läsa på Panduros hemsida.

Fotspa hemma

Kategori: Allmänt



        image41     image42             image43


Hemmaspa åt fötterna är skönt. 

Det här praktiska fotbadet är upblåsbart! Mjuka kuddar i botten att luta fossingarna på utlovas och handtag för att bära fotbadet till någon mysig fåtölj eller solstol. Tar minimal plats när det inte används och är mycket enkelt att rengöra, bara vända ut och in och spola av. Kommer från inreda.com

Som tillbehör är den rosa fotfilen från H&M fin och praktisk

Fotsalt kan man göra själv. Ta bara det grövsta havssalt du hittar, för att lyxa til det och få färg på det kan man köpa tvålfärg från Panduro och färga i önskad färg. Häll i fin flaska så är spakänslan komplett.

Slutligen. Om du inte ska någonstans alls på en stund. Smörj in fötterna med olivolja, sätt plastpåsar och strumpor utanpå. Ha det på så länge du orkar. Mysigt fotspa på er!

Hos Ikea

Kategori: Inredning

image38

I väntan på våren finns en hel del vårmys att shoppa hos Ikea. Här är lite härliga nyheter från Ikea. Det bästa är att detta lilla extra inte kostar särskilt mycket, och man har råd att köpa nya uppiggande detaljer till hemmet rätt ofta.

Mysigt att bädda med

Kategori: Allmänt

image19

Härligt sängöverkast från Turqoise! Turqoise är en rolig butik som man också kan besöka irl i Stockholms city. De har både kläder , smycken och inredning i finfina färger. Sjäv hittade jag butiken när jag sett tjejen som äger butiken i en inredningstidning där hon visade sitt hem. Mycket turkost och mycket inspiration från Indien.