HEMINREDA

Inredning och Mode! Glamouröst, färgglatt och lite kitsch!

Kitscha till det ordentligt

Kategori: Design




Ifall man ligger efter med kitschandet, och verkligen vill ha ett superkitschigt hem kanske dessa prylar kan vara en bra start?

Fontänen- Fantastisk fontän med indisk gud som sägs verka för ekonomiskt välbefinnande och överflöd, och som dessutom har ett lugnande porlande ljud.

Spegeln- Finfin rosa spegel på fot med dubbel spegel, en med förstoring.

Gräsmattan- Plastgräs med rosa och vita blommor. Somrig detalj i fönsterkarmen, badrummet eller på balkongen. Mer gräsmatta än så kan man ju inte önska..

Alla dessa roliga grejer kommer ifrån Miss Juniversum, en helt underbart kitschig butik som finns i Malmö, men som numera har egen webbshop.

Kaffe utan insekter

Kategori: Design


Jag är visserligen djurvän, eller kanske är det därför? Men jag vill absolut inte ha insekter i mat och dryck, och brukar inte kunna släppa kopp och fat ur sikte när jag fikar utomhus. Hemma kör jag gärna nödlösningar som glada pack, eller kanske ett litet fat. Men nu har jag sett muggar som denna dyka upp lite här och där. Denna mugg kommer ifrån Favoritsaker och har ett matchande lock till muggen. Lite tveksam till insektsmotivet, men funktionen är perfekt.

Sladdgömma

Kategori: Design


Great balls of wire..Ja, så heter denna sladdgömma i form av en gummiboll. Roligare grejer än sladdar som samlar damm finns ju..Denna samlar 1,5 meter sladd och finns hos inreda.com.

I dag kom förresten Halens katalog. Jag har inte kollat i den ännu, men hoppas den är roligare än Ellos.

Fina kitschiga prylar...

Kategori: Design

Kolla hösten hos Ellos

Kategori: Allmänt



Ellos har redan uppdaterat sin sida med höstgrejer nu, och höstkatalogen fick jag tidigare i veckan. Så nu är det bara att börja shoppa inför hösten om man vill, lite tidigt tycker jag. Visst är det kul att kika i nästa säsongs kataloger, men att få höstkatalogerna känns ju inte lika inspirerande för en sommarmänniska. Känns helt annorlunda att få sommarkatalogen efter nyår, då är allt bara glad förväntan. Jag har i alla fall kollat i genom höstkatalogen lite snabbt. Hittade inget som kändes intressant just nu faktiskt.